X

Gabriëlle verstopt een kist

We blikken nog even terug op vanmorgen vroeg. Gabriëlle was namelijk bezig met het verstoppen van de kist samen met Rowena.

Terwijl de rest nog lag te slapen kleden Gabriëlle en Rowena zichzelf aan. Niet veel later loopt ook Gabriëlle naar beneden, maar met een kist in haar handen. Is het gelukt vraagt Rowena nieuwsgierig. Kun je me helpen? vraagt Gabriëlle bevestigend. Rowena helpt graag en pakt één kant van de kist, Gabriëlle de andere kant. Ik hoop dat ze niks merken zegt Gabriëlle nog. De twee brengen de kist naar de wellness. Vermoedelijk gaat het om de kist van Ramona. Wat bezielt ons zegt Gabriëlle. Wel een goed idee antwoordt Rowena. Vervolgens lopen ze de wellness binnen met kist, maar ze komen zonder kist naar buiten. Nu is het wachten op het moment dat de eigenaar van de houten doos zich meldt. Maar wat precies de bedoeling van deze actie is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]
X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings