Gabriëlle verstopt een kist

Gabriëlle verstopt een kist

We blikken nog even terug op vanmorgen vroeg. Gabriëlle was namelijk bezig met het verstoppen van de kist samen met Rowena.

Terwijl de rest nog lag te slapen kleden Gabriëlle en Rowena zichzelf aan. Niet veel later loopt ook Gabriëlle naar beneden, maar met een kist in haar handen. Is het gelukt vraagt Rowena nieuwsgierig. Kun je me helpen? vraagt Gabriëlle bevestigend. Rowena helpt graag en pakt één kant van de kist, Gabriëlle de andere kant. Ik hoop dat ze niks merken zegt Gabriëlle nog. De twee brengen de kist naar de wellness. Vermoedelijk gaat het om de kist van Ramona. Wat bezielt ons zegt Gabriëlle. Wel een goed idee antwoordt Rowena. Vervolgens lopen ze de wellness binnen met kist, maar ze komen zonder kist naar buiten. Nu is het wachten op het moment dat de eigenaar van de houten doos zich meldt. Maar wat precies de bedoeling van deze actie is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *