X

Gerucht: Stopt Utopia dit najaar?

Geruchten en nog eens geruchten, we zijn er niet zo van maar we kunnen dit toch niet aan ons voorbij laten gaan. Albert Verlinde zou namelijk een gerucht gehoord hebben over het programma Utopia. En aangezien we een Utopia nieuws site zijn is dat belangrijk voor ons. In hoeverre het waar is is natuurlijk nog even de vraag. Enfin tijdens RTL Boulevard werd er een item behandeld over Lingo en Lucille Werners. Lingo zou mogelijk terug kunnen komen op de buis bij SBS6. En aangezien de kijkcijfers van Utopia de laatste tijd wat afnemen is de kans groot dat het realityprogramma in het najaar stopt. Albert laat ook weten dat het om een gerucht gaat. Ik gooi het gewoon de zender op Het is toch bijna weekend, niemand weet me te vinden. Die dingen hoor ik dan een beetje rondzingen en ik zit hier om die dingen die rondzingen te vertellen voegde hij eraan toe. En de kans zou enigszins aanwezig kunnen zijn. Lucille Werners heeft namelijk een contract getekend bij SBS6. Maar nogmaals er is nog niets bevestigd. Wel laat Albert Verlinde weten dat hij denkt dat het gewoon gaat lukken. Al is het nog wel even puzzelen om een nieuw voor avond programmering in elkaar te zetten. Lingo is natuurlijk een daily, een programma dat vijf dagen in de week wordt uitgezonden. Misschien komt het wel in een versie van een uur, daar zijn ze over aan het praten aldus Albert… Denk jij dat het gerucht werkelijkheid wordt?

Via deze link kun je het allemaal nog eens terug kijken.(vanaf 04:40)

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 208    Gemiddelde: 3.6/5]
Categorieën: Utopia 2 nieuws

Reacties (23)

  • Vraag is of de mensheid nog wel zonder die kensen uit Utopia kan. Antwoord daarop is ja. Ze hebben in elk geval laten zien hoe het niet moet.

  • Ik hoop dat Utopia gewoon blijft bestaan. Want mensen kunnen niet meer zonder Utopia.
    Zou rot zijn als het stopt.
    Liever Utopia dan Lingo :o

  • Mocht Utopia van de buis verdwijnen dan wordt ik daar niet warm of koud van. Die tweeling die constant door de loods al vloggend lopen te huppelen. Romy die zich als een gillende keukenmeid aan het publiek presenteert en een " uitgewoonde " Billy die nu weer op een volgend slachtoffer aast. De meeste personen die nu weg zijn voegden tenminste nog iets toe,zoals Cees ,Karin,Do en zeker Ivan.
    Een spelletje Lingo lijkt mij toch wel leuker om naar te kijken.

  • Van mij mag het weg, die meiden die er lopen,verschrikkelijk.
    Het begin was goed, maar nu loopt er een stelletje ongeregeld rond, die niets voor de kijker te bieden hebben.
    Ik haak af!

    • Je hebt helemaal gelijk! Ik ben al afgehaakt maar hou me wel op de hoogte door te lezen wat deze site ons laat meelezen. Ben dus nog wel nieuwsgierig..

      Vond de allereerste lichting loodsbewoners toch de beste :)

  • Het mag van mij ook stoppen. Dit is geen Utopia zoals het bedoeld was. En degenen die er in zitten bepalen dan weer wie er in mag. Zo blijft het niveau slecht en ze kiezen soortgenoten. Er gaat dus niet veel veranderen.
    En mensen die er 15 maanden in zitten, sowieso naar huis. Dat moet een maximum zijn!

  • Nou van mij mag ook heel Utopia stoppen vind het echt geen bal aan. Je kan voor Utopia een veel leukere progamma laten komen.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings