Gerucht: Stopt Utopia dit najaar?

Gerucht: Stopt Utopia dit najaar?

Geruchten en nog eens geruchten, we zijn er niet zo van maar we kunnen dit toch niet aan ons voorbij laten gaan. Albert Verlinde zou namelijk een gerucht gehoord hebben over het programma Utopia. En aangezien we een Utopia nieuws site zijn is dat belangrijk voor ons. In hoeverre het waar is is natuurlijk nog even de vraag. Enfin tijdens RTL Boulevard werd er een item behandeld over Lingo en Lucille Werners. Lingo zou mogelijk terug kunnen komen op de buis bij SBS6. En aangezien de kijkcijfers van Utopia de laatste tijd wat afnemen is de kans groot dat het realityprogramma in het najaar stopt. Albert laat ook weten dat het om een gerucht gaat. Ik gooi het gewoon de zender op Het is toch bijna weekend, niemand weet me te vinden. Die dingen hoor ik dan een beetje rondzingen en ik zit hier om die dingen die rondzingen te vertellen voegde hij eraan toe. En de kans zou enigszins aanwezig kunnen zijn. Lucille Werners heeft namelijk een contract getekend bij SBS6. Maar nogmaals er is nog niets bevestigd. Wel laat Albert Verlinde weten dat hij denkt dat het gewoon gaat lukken. Al is het nog wel even puzzelen om een nieuw voor avond programmering in elkaar te zetten. Lingo is natuurlijk een daily, een programma dat vijf dagen in de week wordt uitgezonden. Misschien komt het wel in een versie van een uur, daar zijn ze over aan het praten aldus Albert… Denk jij dat het gerucht werkelijkheid wordt?

Via deze link kun je het allemaal nog eens terug kijken.(vanaf 04:40)

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 23 reacties op dit artikel
 1. Elizabeth at 12:30

  Nou van mij mag ook heel Utopia stoppen vind het echt geen bal aan. Je kan voor Utopia een veel leukere progamma laten komen.

 2. Else at 20:36

  Het mag van mij ook stoppen. Dit is geen Utopia zoals het bedoeld was. En degenen die er in zitten bepalen dan weer wie er in mag. Zo blijft het niveau slecht en ze kiezen soortgenoten. Er gaat dus niet veel veranderen.
  En mensen die er 15 maanden in zitten, sowieso naar huis. Dat moet een maximum zijn!

 3. marian at 16:30

  Van mij mag het weg, die meiden die er lopen,verschrikkelijk.
  Het begin was goed, maar nu loopt er een stelletje ongeregeld rond, die niets voor de kijker te bieden hebben.
  Ik haak af!

  • Peerke at 17:17

   Je hebt helemaal gelijk! Ik ben al afgehaakt maar hou me wel op de hoogte door te lezen wat deze site ons laat meelezen. Ben dus nog wel nieuwsgierig..

   Vond de allereerste lichting loodsbewoners toch de beste 🙂

 4. Willem at 15:44

  Mocht Utopia van de buis verdwijnen dan wordt ik daar niet warm of koud van. Die tweeling die constant door de loods al vloggend lopen te huppelen. Romy die zich als een gillende keukenmeid aan het publiek presenteert en een ” uitgewoonde ” Billy die nu weer op een volgend slachtoffer aast. De meeste personen die nu weg zijn voegden tenminste nog iets toe,zoals Cees ,Karin,Do en zeker Ivan.
  Een spelletje Lingo lijkt mij toch wel leuker om naar te kijken.

 5. Michel at 12:55

  Ik hoop dat Utopia gewoon blijft bestaan. Want mensen kunnen niet meer zonder Utopia.
  Zou rot zijn als het stopt.
  Liever Utopia dan Lingo 😮

 6. Floris at 10:29

  Vraag is of de mensheid nog wel zonder die kensen uit Utopia kan. Antwoord daarop is ja. Ze hebben in elk geval laten zien hoe het niet moet.

 7. ibel at 13:38

  ik kan me voorstellen als utopia goed onder handen word genomen. opnieuw beginnen in een lege loods en restricties op hulp en klandizie van buitenaf. ik kan me niet voorstellen dat dit de opzet was, een paar onvolwassen luilakken bij elkaar. ik zou zeggen geef ze een stuk land waar alvast van alles gezaaid is voor het eerste jaar en een loods, buiten wc een water tap en een enorme berg hout en spijkers, basisgereedschap en een klein bedrag voor noodgevallen. echt een gemeenschap opbouwen dus

 8. vanafnu at 22:59

  vanaf nu elke maand of om de tijd een bewoner eruit zodat er 1 overblijft.

  maar ik denk dat het doorgaat, waarom wordt er dan nog reclame gemaakt om je op te geven?

 9. Koos at 22:19

  Waarom wordt er zoveel waarde gehecht aan de woorden van Verlinde? Hoe vaak zit hij er naast. Hij heeft wel bereikt dat zijn opmerking door meerdere mensen wordt opgepakt als waarheid. Heel erg jammer. Ik zou het spijtig vinden als SBS de stekker eruit haalt. Idd er zijn momenten dat er niet veel gebeurt, maar het blijft buitengewoon interessant te zien hoe de inwoners omgaan met waarden en normen. Ook de afkomst is vaak af te lezen van goed gedrag of asociaal gedrag. Daarom lekker doorgaan, en niet meer naar roddeltv RTL boulevard kijken. 😉

 10. Rina at 21:26

  Ik zou ook niet raar opkijken, ze komen alleen nog maar binnen om vakantie te houden
  Zoals de eerste groepen moesten leven kou hebben geleden geen water amper stoelen of tafels.
  Die hebben Utopia gemaakt. Er werd geschilderd en van alles gemaakt om geld te verdienen.
  Het is nu een zootje. alleen het leuke is we blijven wel kijken.

  • Chero at 22:55

   Precies daar ging het toch ook uiteindelijk om zich zelf kunnen bedruipen. Maar moet je ze nu zien. Ik weet nier hoeveel kleren en schoenen er aan geschaft worden door sommige en over andere dingen maar te zwijgen. Ze hebben pc’s en mp3 spelers een draaitafel en ga zo maar door. Ik vind er helemaal niks meer aan het is gewoon een instelling geworden van verslaafden en mensen met problemen die zich zelf daar hopen te vinden. Ik denk niet dat dit programma voor bedoeld was. En ook dit nog, ze liggen meer op hun nest dan dat ze ook maar iets zullen doen aan de verder opbouw. De konijnen eten de planten op, nou ik zou zeggen koop gaas en zet dat erom heen en sta er niet zo dom bij te kijken.

   • Boesta at 12:55

    Gaas helpt niet zo maar bij konijnen. Konijnen graven zich er heel makkelijk onderdoor. Of je moet het gaas minimaal 1meter diep gaan ingraven. Ook kunnen konijnen gewoon over de omheining heen springen..

    Als je last hebt van konijnen in je moestuin (zoals wij) dan is dat niet zo makkelijk beheersbaar te maken als dat het lijkt. Dat gaat best veel geld en werk inzitten, het is bijna niet te doen…

 11. Froukje at 18:07

  Zou er niet raar van opkijken, want als je het alleen via de t.v kijkt lijkt er bar weinig te gebeuren. Als dit een Utopie voor moet stellen….. de hele dag een beetje “hangen”. Toen de show van start ging had ik verwacht en ik denk vele met mij dat men geacht werd een “nieuwe” maatschappij op te starten in het kader van zelf voorzien in je eigen levensbehoeften door werk te genereren en het opbouwen van een soort van dorpje binnen Utopia, maar er lijkt maar bar weinig van terecht te komen. Niets lijkt van de grond te komen of lijkt op de markt na dan structureel terug te keren. Alle activiteiten die gerealiseerd worden lijken allemaal ééndags vliegjes te zijn. Niets word doorgezet terwijl ze daar binnen Utopia alle kansen voor krijgen….. als ik John de Mol was dan wist ik het wel!!

 12. Boesta at 18:02

  Nou voor mij mag het gaan stoppen. Het is de laatste tijd niet veel meer..

  Ben blij dat over ongeveer een maand BigBrother UK & Celebrity Big Brother UK weer gaan beginnen. Dat is reality soap op zijn best!

 13. Erwin at 17:52

  Ik weet niet of het waar is, maar heb het idd ook gehoord, sommige zeggen dat het in juli al stopt en anderen zeggen in het najaar en dat Lingo dan om 19.30 uur komt.
  Ook hoorde ik dat utopia wellicht op RTL 5 zou worden uitgezonden ipv op sbs6.
  Allemaal geruchten, wat ik me afvraag als dit WEL waar is wat jullie (als site ) gaan doen als dit klopt en dat Utopia stopt.
  Dan kan je de site dicht gooien….

 14. Sonja Hiemstra at 17:51

  Dat zou ik een heel goed plan vinden om in het najaar met Utopia te stoppen ! Het gaat al veel te lang door en ik heb niet zoveel met de nieuwe bewoners en hun plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *