Romy boos op Cemal omdat hij toch gaat lapdancen?

Romy boos op Cemal omdat hij toch gaat lapdancen?

Vanmorgen tijdens de voorbereidingen van de Koningsmarkt deed Romy een ontdekking. Ze heeft een mailtje gezien waar ze niet echt blij van word…

Terwijl Cemal patat aan het snijden is komt Romy aan stampen. Cemal begint ze, wat is dat voor email? Niks antwoordt Cemal terug. Jawel zegt Romy en Cemal legt uit dat ze een dans video naar haar moet toesturen. Ik weet alleen niet wat voor bedoelingen zij erbij heeft. La la la la zegt Romy met enige irritatie. Waarom stuurt ze dat dan? He zegt Cemal met verbazing. Nou ik krijg een lapdance mama antwoordt Romy. Stond dat er vraagt Cemal. Ja zegt Romy heb je dat niet gelezen? Nee gaat Cemal verder, het was eerst een cyber lapdance wat ik weg zou geven maar dat doe ik nu niet meer. Ik heb mijn choreo veranderd en gisteren geoefend. Dus zij denkt dat ze dat krijgt maar dat krijgt ze niet concludeert Romy. Ze krijgt gewoon een dans video waarbij ik mijn kleren aan hou benadrukt Cemal tegenover Romy. Ja ja zegt Romy met enige bedenkingen. Gaan we zo doen vraagt Cemal. Ja antwoordt Romy terwijl ze wegloopt. Ik ga verder onderzoek doen zegt ze als ze achter de computer zit. Ik ben er helemaal klaar mee…

Wat later zitten Do en Romy erover te ventileren. Ik hoop dat het een grap is zegt Romy tegen haar mede bewoner. Do sluit zich erbij aan. Ik hoop het ook antwoordt ze. Hij ging geen lapdance meer doen gaat Romy verder. Niet op vier juni en niet op elf juni. Dus ik ben benieuwd, ik ga nog geen oordeel trekken over dit mailtje. Maar je bent even pissed off vraagt Do. Nee dat niet antwoordt Romy maar ik ga eerst even een peuk roken want ik vind het een raar mailtje. Hij heeft gezegd dat ie het niet meer zou doen. I know gaat Romy verder maar je liep een beetje rood aan. Ben je echt oke want tegen mij kun je het zeggen he! Ik schrok gewoon een beetje geeft Romy dan toe. Volgens Do is het ook moeilijk, we hebben nou eenmaal twee vriendjes die heel leuk zijn. Let it go adviseert ze vervolgens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. lena at 15:11

    Zo grappig wat ze zegt we hebben nou eenmaal twee leuke vriendjes. Dat zeg je toch niet. Zo van even laten weten dat ze ook geweldige vriend heeft en ondertussen stikjaloers zijn.

  2. johanna at 12:03

    We hebben nou eenmaal twee vriendjes die heel leuk zijn zegt Do…nou nou nou daar zijn de meningen dan over verdeeld…ik vind Bas namelijk helemaal niet zo leuk meer sinds hij met (toch beste wel zelfverzekerde) Do gaat…al dat klefferige gedoe in die caravan en jammer dat we hem bijna nooit meer met de dieren zien (behalve met Do 😉 )
    Daarnaast moet ik zeggen dat hij er de laatste tijd ook behoorlijk onverzorgd (grauw) uitziet, bah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *