De Utopia markt van 30 april

De Utopia markt van 30 april

De Utopia markt is inmiddels van start gegaan, de koningsmarkt. Vanmorgen werd er het een en het ander besproken. Iedereen zat op tijd bij elkaar om het een en het ander te bespreken. Zo gaf Victoria een briefing, mensen kunnen doneren aan de stichting Because we Carry. Ook zal alles aan winst en fooien naar dit goede doel gaan. Verder laat Victoria weten dat het haar laatste dag is voor voorlopig. Ik ga genieten van de markt, ik heb de positieve vibe ook nodig. Dus de problemen van vandaag zijn voor Rob en Gert-Jan die de organisatie van de markt op zich nemen. Ik wil iedereen plezier wensen en voor de mensen waarvan het de eerste markt is, enjoy! Bas laat vervolgens weten waar de rondleiding begint, dit is Baas Beach. Rob benadrukt dat als er vragen zijn deze gesteld moeten worden. Ook gaat hij de groep langs of de taakverdeling duidelijk is. Dat lijkt allemaal duidelijk te zijn. Rob laat ook weten dat ze het onderste uit de kan moeten halen want er zijn iets minder bezoekers… Na de briefing die in onderstaande video te zien is ging iedereen aan de slag voor de laatste voorbereidingen. Inmiddels is de eerste shift bezoekers gearriveerd en het oogt inderdaad vrij rustig. Maar de markt zal nog duren tot 17:00 uur. Mochten er nog speciale dingen gebeuren komen we daar uiteraard op terug! Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *