Gina boos op Ramona

Gina boos op Ramona

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen en vandaag is er weer een Utopia markt. Dat betekend dat er flink wat voorbereidingen getroffen moesten worden. Gina was er dan ook al vroeg bij en stond al om zes uur op. Echter deed Ramona dat niet en dat zit Gina toch een beetje dwars…

Ik vond het niet zo leuk dat Ramona vroeg of Romy kon helpen met de merchandise begint Gina. Ze wilde niet alles in haar eentje doen. Maar ze kan ook gewoon een uur eerder opstaan en dan heb je meer tijd. Ze heeft het langst uitgeslapen vanmorgen. We staan allemaal heel erg hard voor de markt te werken en op het moment dat je een keer iets alleen moet doen, prima. Zit niet zo te zeuren voegt ze er klagend aan toe. Benjamin komt even bij Gina op de vide kijken. Hij is benieuwd of alles wel goed gaat. Gina antwoordt van wel maar Benjamin merkt toch dat er iets is. Ben je eerlijk tegen mij vraagt hij door. Ja zegt Gina met een klein beetje leugen. Benjamin lacht en is benieuwd wat er aan de hand is. Ik ben een klein beetje boos geeft Gina vervolgens toe. Het dringt tot me door dat sommige mensen een beetje brutaal zijn. Maar dat ga ik straks gewoon zeggen hoor. Ik vind het niet zo netjes van Ramona. Ze vroeg aan Romy of ze kon helpen, maar ik zei dat dat niet kon. Romy moest mij echt helpen met de broodjes. En toen zei Ramona nou, dan doe ik het allemaal wel alleen. De broodjes zijn prio en daar zijn we heel druk mee en ik werd boos, want wij zijn al vanaf zes uur bezig en zij ligt het langst in bed. Snap je? Benjamin is het met haar eens en geeft een bemoedigend schouderklopje. Maar wat wou je vragen gaat Gina daarna lachend verder. Ik was bezig met het snipperen van de uien, maar ik moet ook de grabbelton klaarzetten. Dus dat doe ik eerst en dan ga ik daarna verder antwoordt Benjamin. Is goed, schatje zegt Gina en ze gaat verder met opmaken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *