Vandaag is het een spannende dag voor Victoria

Vandaag is het een spannende dag voor Victoria

Victoria gaat naar Lesbos zoals we eerder omschreven en dat zal vandaag gebeuren. Dat realiseert ze zich ook al te goed en vannacht deed ze nog een rondje door de loods. Iedereen lag na de markt al heerlijk te slapen op één iemand na. Dat was Cees samen gingen ze het gesprek met elkaar aan…

Als de twee elkaar tegen het lijf lopen in de loods zegt Cees tegen zijn mede bewoner dat hij dit normaal niet zo snel doet maar nu wel even. Vervolgens geeft hij haar een knuffel. Ik hou van jou he benadrukt Victoria terwijl ze nog altijd knuffelen. Oh oke antwoordt Cees met enige verbazing. Dankjewel, ik van jou. Spannend he meid? Ja antwoordt Victoria, we gaan het allemaal meemaken Ceesie. Cees laat weten dat hij erg benieuwd is naar de verhalen en wat ze daar allemaal aan zal gaan treffen. Inmiddels knuffelen de twee niet meer en Cees vertelt over de koningsmarkt. Hij heeft tijdens de rondleidingen voor de markt de bezoekers namelijk over Victoria vertelt. Ik heb vanmiddag een heel mooi bruggetje geslagen gaat hij verder. Dames en heren, u moet niet denken dat het hier altijd een herrie is. Er gebeuren hier zoveel dingen. En we geven ook heel veel liefde. Die liefde gaat Victoria nu brengen naar Lesbos voegt hij eraan toe. Victoria antwoordt dat ze dat heel mooi vind maar wil daarna toch wel naar bed. Nou slaap lekker zegt Cees dan. Keep cool he? Victoria lacht komt helemaal goed lieverd is haar antwoord. Slaap lekker! Uiteraard zullen we verslag doen als Victoria Utopia zal verlaten. Het exacte tijdstip is helaas nog niet bekend dus hou onze website in de gaten of volg ons op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *