Utopia kijkcijfers week 70

Utopia kijkcijfers week 70

Hier vindt je de kijkcijfers van Utopia week 70. Hoe vaak werd Utopia bekeken? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet.

Utopia kijkcijfers week 70 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 25 april: 617.000 kijkers
 • Dinsdag 26 april: 496.000 kijkers
 • Woensdag 27 april: 475.000 kijkers
 • Donderdag 28 april: 449.000 kijkers
 • Vrijdag 29 april: 376.000 kijkers

De kijkcijfers van Utopia zijn de laatste tijd flink afgenomen. Het begon deze week nog goed maar na maandag zien we vele rode cijfers. Begint de populariteit van het programma dan toch af te nemen? En zal het gerucht dat Utopia dit najaar stopt werkelijkheid worden? Uiteraard houden we ontwikkelingen in de gaten voor je en komen er volgende week weer op terug…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. mikey****** at 13:43

  Met het programma op zich is niets mis maar het de figuranten wel.
  Er is teveel ordinaire sex….er wordt teveel gevloekt en gescholden….ook die straattaal die die meiden onderling gebruiken is ergerlijk. En….er wordt veel te veel gezopen….!!
  Ook de luiheid van sommigen loopt de spuigaten uit.
  Verander dit maar eens John de Mol dan zal je zien dat de kijkcijfers zeker omhoog gaan!

 2. Koos at 12:16

  Afgelopen week en volgende week zijn er in het hele land schoolvakanties. Vanaf mei gaan oude(re) weer op vakanties. Het lijkt me logischer dat hierdoor de kijkcijfers worden beïnvloed en niet door de aanwezigheid van bepaalde Utopianen. Iedere kijker heeft zijn eigen voorkeur voor een bepaalde bewoner en vindt daardoor andere bewoners minder.

 3. Koos at 12:12

  Afgelopen week en volgende week zijn er in het land veel schoolvakanties. Misschien weer vermelden wanneer het normale weken zijn. Houd er ook rekening mee dat vanaf mei vele oude(re) kijkers op vakantie zijn.

 4. maria at 12:01

  Zijn meer ego s op die moment. Concept bijv. 2014 helemaal weg. En ja de meesten zijn gewoon lui of willen de baas spelen. Meer bla bla bla en niks doen. Veel te luxe leven nu ,is net een vakantie oord.Dus is NIKS meer aan.

  • Koos at 18:19

   Van mij mag Utopia nog lang doorgaan. Ik vind het buitengewoon interessant te zien hoe mensen met elkaar omgaan in dit concept en hoe waarden en normen per bewoner heel verschillend kunnen zijn.

 5. Ad at 11:59

  Mijn mening is dat door het veranderde concept door Talpa, dat men nu buiten de poort mag verblijven, de doodsteek. Persoonlijk is voor mij nu de lol er vanaf. Wat is nu nog de bedoeling van het oorspronkelijke doel van de bewoners waarmee het programma is begonnen? Als men nu gewoon dagen buiten de poort mogen komen betekent dit dat de spelregels veranderen en dus ook mijn idee van een ideale samenleving creeeren binnen de Utopiapoort. Mensen helpen kan ook binnen Utopia en ook in Nederland verblijven mensen die hulp nodig hebben.

  Talpa had in ieder geval aan de kijkers/paspoorthouders kunnen peilen of men deze wending die Victoria aan mag gaan wel wordt gewaardeerd. Voor dit programmaconcept ben ik van mening niet!

  • Koos at 18:16

   Wel een beetje overdreven hoor. Het is de eerste keer dat een bewoner tijdelijk buiten Utopia verblijft, puur voor een prachtige missie. Ik vind juist het af en toe onvoorspelbare verrassend.

 6. henk at 11:48

  als er door de groep niet meer gedaan wordt buiten in de tuin .en als er binnen ook een beetje netjes blijft dan gaat het zeker lukken.

 7. Ad at 10:35

  Ik denk dat het komt omdat deze week plots het format wordt veranderd en dat het binnen de poorten moeten blijven nu te grabbel wordt gegooid door Talpa. Persoonlijk vind ik dit erg raar en de lol is er voor mij wel af. Ivan mocht ook het terrein niet verlaten ivm trouwerij enz. Had tenminste een poll geplaatst op de website en de mening gevraagd van het publiek. En trouwens, utopia kan ook de mensen binnen de poort toch helpen?? Is begin van het einde, want de regels waar het programma op gebaseerd is, is nu niet meer!

  • anneke at 11:47

   En jij denkt dat als hun eruit zijn dat het betere kijkcijfers komen.
   Ze moeten gewoon eens minder ruzie maken en 1 groep gaan vormen.
   Het is erger geworden sinds die Gert Jan en Jessie van alles gaan organiseren van geboorte en dood,dit hoort niet daar.

   • Koos at 18:08

    Met betrekking tot je opmerking over GJ en Jessie, daar ben ik het niet helemaal mee eens. Als het respectvol wordt gedaan, dan is er m.i. niets mis mee. Maar ieder zijn mening natuurlijk. 🙂

  • Boesta at 12:40

   Nou ik denk dat met Gert-Jan & Jessie de groep een hele verkeerde kant op gaat als die 2 hun zin krijgen..

   Maar volgens mij is het normaal dat in de vakantie en zomer periode er minder kijkers zijn. Dat was elk jaar zo…

  • Koos at 18:12

   Ik deel je mening niet. Ik ben van mening dat het niet alleen om het “wat doen” gaat, maar om de mens. Waarschijnlijk heb je moeite met Victoria en Rob. Zo had ik veel moeite met Bjorn, maar dat wil niet zeggen dat hij ook zijn best heeft gedaan, net als Victoria en Rob.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *