Victoria heeft Utopia verlaten

Victoria heeft Utopia verlaten

Vandaag is de dag voor Victoria, ze vertrekt voor vier dagen naar Lesbos. En zal Utopia dus tijdelijk verlaten. In de ochtend was ze er al op tijd bij en was bezig achter de computer. Genietend van een muziekje typte ze een brief voor haar mede bewoners. En daar werd ze aardig emotioneel van want we zagen de tranen bij haar rollen.Als Bas en Cemal bij haar komen zitten om haar te steunen, vertelt Victoria dat dit haar manier van voorbereiden is. Niet veel later gaat ze haar koffer pakken ook heeft ze een beer gehad van Gina. Als Victoria nog wat later buiten van het zonnetje staat te genieten komt Karin naar haar toe. Ze geeft haar een ketting. Je weet de betekenis hè? vraagt Karin. Ja, zeker antwoordt Victoria. Ik zal hem elke dag om doen voegt ze eraan toe. De twee knuffelen elkaar vervolgens en er volgen natuurlijk nog meer gesprekken. Zo sprak Victoria met Benjamin. Ik heb me goed opgeladen vanochtend. Even lekker gehuild laat Victoria weten. Je bent er klaar voor hè? Ik voel het. You are gonna rock zegt Benjamin enthousiast. Boven op de vide komt Victoria Gina tegen. Gina tikt haar aan, doe je handjes open zegt ze. Zorg jij dan goed voor deze steen? Want je moet wel een steen bij je hebben. Victoria bedankt Gina voor de steen. Samen lopen ze naar beneden. Het haar van Victoria krijgt nog even een kleurtje voordat ze zo in het vliegtuig stapt. Ondertussen wordt de tafel gedekt voor een gezamelijk ontbijt.  Daarna is het tijd voor Vic om haar spullen te pakken en naar het hek te lopen. En toch is het een bijzondere gebeurtenis. Dit is de eerste keer buiten medische noodzaak en dergelijke dat een bewoner Utopia tijdelijk verlaat. Iedereen komt samen voor haar afscheid. Ik wil jullie zeggen dat ik er echt heel erg klaar voor ben en dat jullie je geen zorgen hoeven maken zegt Victoria tegen de groep. Ze heeft een brief voor de bewoners geschreven die Benjamin zal voordragen wanneer zij is vertrokken. Ze is ook dankbaar dat de groep nog samen kwam voor een gezamenlijk ontbijt. Ze gaat namens Utopia en de groep naar Lesbos. Iedereen loopt mee naar het hek om afscheid te nemen, al is dit afscheid maar voor even. Over vier dagen is ze weer terug! Succes Victoria en tot snel!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. beetje at 15:29

  Wat een drama wordt er van gemaakt zeg.
  Stel je voor!!!!!!!
  Nu moet er echt wat gedaan worden.
  Tjongejonge

 2. Merel at 12:51

  Wat mij betreft is dit alles een en al fake. Heksje gaat simpel 4 dagen naar Floortje toe van YES WE CARE!!!! POEH POEH!!! En hoop echt dat die WHITE WITCH echt niet meer terug komt!!

 3. Boesta at 12:47

  Het is niet de 1e keer dat er bewoners zijn die Utopia tijdelijk verlaten zonder medische noodzaak. In het verleden zij er bewoners geweest die tijdelijk Utopia hebben verlaten o.a. voor een begrafenis, om examen doen, en ik geloof ook een keer voor een bruiloft…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *