Jessie wordt aangesproken op zijn alcoholgebruik

Jessie wordt aangesproken op zijn alcoholgebruik

We blikken nog even terug op iets eerder vandaag. Nog net voor het tijdelijke vertrek van Victoria uit Utopia. Jessie werd namelijk aangesproken over zijn alcholgebruik..

Jessie werd door verschillende bewoners aangesproken. Als eerste door Do. Ze is benieuwd waarom haar mede bewoner zoveel drinkt. Jessie antwoordt dat hij uit gezelligheid een drankje drinkt. Maar ik word dronken voordat ik er erg in heb voegt hij eraan toe. Dan heb je geen grens meer en je luistert niet als mensen zeggen dat je moet stoppen gaat Do verder. Dan ben ik eigenwijs op zo’n moment, dat is niet zo goed hè? geeft Jessie toe. De twee gaan vervolgens uit elkaar maar niet veel later spreek nieuweling Karin Jessie ook aan.Tuurlijk kun je wel een biertje drinken begint Karin. Je bent een hartstikke leuke jongen, maar dan ben je echt niet leuk voegt ze eraan toe. Jessie denkt dat echt niet leuk misschien een beetje overdreven is. Maar Karin is het daar niet mee eens. Het is gewoon zo benadrukt ze dus je hoeft niet tegen mij in te gaan. Niet veel later zit Jessie met Gert-Jan te praten. Jessie lijkt toch wel wat aangedaan door het geen wat er tegen hem gezegd is. Jessie vertelt aan Gert-Jan dat hij vanaf vandaag een tijdje stopt met drinken. Het is beter voor mij om het niet te doen gaat hij verder. Gert-Jan antwoordt dat dat wel een goede keuze is. en nog wat later zegt Jessie tegen Rowena dat hij gaat stoppen met drinken. Ook Karin en Gabriëlle krijgen dit te horen. En ook zij geven hetzelfde antwoord dat is misschien wel het verstandigste… Vinden jullie dat Jessie teveel dronk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Druif at 00:46

  Of je nou jenever , wijn , wisky of wat dan ook drinkt , zolang het uit het goede glas gedronken word maakt het niet uit hoor!
  Overal zit dan hetzelfde persentage alcohol in.
  Veel mensen maken deze fout !

 2. Rebecca at 22:25

  Ik denk dat Jessie veel te veel drinkt maar dat deed hij al toen hij binnem kwam
  Jessie heeft duidelijk een alcohol probleem

 3. Boesta at 12:50

  Voor mij mogen ze alcohol helemaal gaan verbannen uit die loods. Of in ieder geval sterke dranken…

  Alcohol maakt nog steeds meer kapot dan je lief is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *