X

Ramona heeft een kerst verrassing voor iedereen

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia. Het is bijna kerst en Ramona is daarom bezig met een verrassing voor haar mede bewoners.

Vanavond is het alweer kerstavond en deze ochtend zit de sfeer er al goed in. Kevin is deze morgen als eerste wakker. Hij kruipt achter de computer en nuet veel later komt Cemal bij hem zitten. Ook de andere bewoners worden ondertussen langzaam wakker op deze nieuwe dag. Terwijl Ramona het slaap nog in haar ogen heeft is de ze al bezig met het inpakken van cadeautjes. Als alle pakketjes zijn ingepakt en voorzien van een naam zet ze deze onder de kerstboom neer. Een verrassing voor iedereen en het beloofd dan ook een mooie kerst te worden!

Utopia tv show wenst alle Utopia fans ook een fijne kerst toe. Geniet er lekker van! 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.5/5]
X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings