Ramona heeft een kerst verrassing voor iedereen

Ramona heeft een kerst verrassing voor iedereen

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia. Het is bijna kerst en Ramona is daarom bezig met een verrassing voor haar mede bewoners.

Vanavond is het alweer kerstavond en deze ochtend zit de sfeer er al goed in. Kevin is deze morgen als eerste wakker. Hij kruipt achter de computer en nuet veel later komt Cemal bij hem zitten. Ook de andere bewoners worden ondertussen langzaam wakker op deze nieuwe dag. Terwijl Ramona het slaap nog in haar ogen heeft is de ze al bezig met het inpakken van cadeautjes. Als alle pakketjes zijn ingepakt en voorzien van een naam zet ze deze onder de kerstboom neer. Een verrassing voor iedereen en het beloofd dan ook een mooie kerst te worden!

Utopia tv show wenst alle Utopia fans ook een fijne kerst toe. Geniet er lekker van! 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *