Jacco noemt Rowena lui

Jacco noemt Rowena lui

We schreven zojuist over het gesprek wat Jacco had met Karin over het roast idee van Boyd. Na dit onderwerp bespraken de twee nog het een en het ander. Zo irriteert Jacco zich ook aan Rowena.

Jacco wil namelijk graag een concert geven in Utopia en had daarvoor een band geregeld. Later kwam hij er alleen achter dat Rowena diezelfde band had geregeld, door in zijn mail alle contactgegevens te zoeken. En dat zat hem toen der tijd flink dwars. Toen hij Rowena hierop aansprak bood Rowena aan dat ze het concert ook wel met zijn tweeën kunnen geven. Echter ziet Jacco dit niet zitten zoals we eergisteren omschreven. Rowena mag het concert van hem alleen doen. Al denkt hij dat het niet gaat gebeuren. Tegen Karin zegt hij dan ook dat hij denkt dat Rowena te lui is om het concert te regelen en dat er uiteindelijk helemaal geen concert zal komen. Hoe had jij gereageerd vraagt hij vervolgens. Karin antwoordt dat ze waarschijnlijk boos was geworden. Ik heb gewoon te mild gereageerd gaat Jacco verder. Ik had veel bozer kunnen worden om de vervelende actie van Rowena. Ik ben er helemaal klaar mee met die bende hier gaat hij met irritatie verder. Karin antwoordt dat Jacco beter kan leren van dit soort situaties. Daarna babbelen de twee nog even verder maar gaat het over “koetjes en kalfjes”.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *