Jacco niet blij met het roast evenement van Boyd

Jacco niet blij met het roast evenement van Boyd

Boyd heeft het plan om een groots evenement te organiseren, een roast met alles erop en eraan. Andere bewoners hebben dat ook opgevangen waaronder Karin en Jacco. De twee bespraken dat afgelopen avond.

Terwijl de twee in bed liggen komt het evenement bedacht door Boyd ter sprake. Jacco is er niet over te spreken en dat laat hij dan ook weten. Ik vind het helemaal niet erg als er op een leuke manier grapjes worden gemaakt, maar ik heb het idee dat ik met de roast compleet belachelijk wordt gemaakt. Ik ben in Utopia serieus met mijn muziek bezig, maar Boyd doet het lijken alsof het allemaal maar niets voorstelt legt hij verder uit. Karin antwoordt dat hij moet proberen zich er niets van aan te trekken. En dat het allemaal niet vervelend bedoeld is. Jacco reageert dat hij weet wat Karin bedoelt, maar het steekt mij toch als ik straks afgebrand wordt door Boyd. Ik ben geen achterlijke voegt hij er aan het einde van het gesprek aan toe. Vindt jij een roast wel leuk om als evenement in Utopia aan te bieden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Twinkel at 11:44

    Geweldig, dan komt de ware aard van de bewoners naar boven, je moet dan maar eens naar de gezichten kijken! Dit vinden ze zelf ook, alleen voor de shine wordt er altijd omheen gedraaid.
    Boyd en Jessie zijn de enige die hier eerlijk over zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *