Ramona vertelt huilend aan Boyd dat ze zich gekwetst voelt

Ramona vertelt huilend aan Boyd dat ze zich gekwetst voelt

Ramona vindt het niet fijn dat Boyd een tatoeage gezet heeft die zij eigenlijk wilde laten zetten. In tranen vertelt Ramona aan Boyd dat ze echt gekwetst is door zijn actie.

Ramona laat huilend aan Boyd weten dat ze diep gekwetst is. Boyd schrikt zichtbaar van haar reactie en benadrukt dat het nooit zijn bedoeling is geweest om haar te kwetsen. Ik wil je graag een exclusieve tatoeage geven en wil dat je iets langer nadenkt over het ontwerp voegt hij eraan toe. Ramona antwoordt dat het haar niet eens zozeer om de tattoo ging. Maar meer om het feit dat ze zich gepest voelde. De rest van de bewoners deden er ook al lacherig over en dat deed mij pijn. Boyd verzekert Ramona nogmaals dat het niet zijn bedoeling  was om haar zich rot te laten voelen. Met een bedroefd gezicht beëindigt Ramona het gesprek waarna ze naar de vide loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *