Boyd zet de tatoeage die Ramona bedacht heeft

Boyd zet de tatoeage die Ramona bedacht heeft

Boyd heeft afgelopen avond een nieuwe tatoeage gezet. Ramona is daar achter gekomen en is daar niet echt blij mee.

En al helemaal niet als ze erachter komt dat het om haar idee gaat. Boyd heeft namelijk het woord warrior op de bovenkant van zijn been getatoeëerd. Dit terwijl Ramona dit verzonnen had. Boyd vond de betekenis achter die tattoo een hele mooie en besloot het toch maar bij zichzelf te zetten. Ramona is dan ook erg beledigd, zo vindt ze het erg flauw dat haar idee overgenomen is. Ook voelt ze zich gepest. Boyd die het geklaag aanhoort benadrukt dat hij het niet zo bedoeld. Ik wil eerder een statement maken richting jou. Ik wil je best nog een keer tatoeëren, maar dan wil ik een exclusieve tattoo zetten. Niet eentje die je van het internet hebt afgeplukt legt hij verder uit. Ramona baalt nog altijd flink dat Boyd over haar heen heeft gelopen. Tegen Rowena en Ruud uit ze haar ongenoegen. Ze voelt zich gekwetst en wil het er niet meer over hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *