Jessie is kritisch op het zelfportret wat Romy gemaakt heeft

Jessie is kritisch op het zelfportret wat Romy gemaakt heeft

Afgelopen avond gebeurde er nog veel meer in Utopia. Zo had Romy een portret gemaakt van Jessie. En ter goedkeuring liet Romy deze aan haar mede bewoner zien.

Het portret moet uiteindelijk in zijn boot komen. Gisteren was Romy er enkele uren mee bezig. En toen haar eerste schets af was liet ze deze dan ook aan Jessie zien. Maar Jessie is kritisch, hij heeft er wel wat op aan te merken. Zo vindt Jessie de bovenlip nog wat te groot en de neus staat ook niet helemaal juist. Romy verzekert Jessie vervolgens dat dit portret alleen nog een eerste versie is en dat er nog een hoop aanpassingen volgen. Als Jessie even later Billy tegenkomt vertelt hij haar dat hij van plan is om morgen de hele dag model te zitten voor zijn portret. Als Romy morgen wakker wordt zit ik klaar in de chesterfield. Dan heb ik een ezel neergezet en ga ik net zo lang stilzitten tot het af is. Op het uiteindelijke resultaat zullen we vast en zeker terug komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *