Boyd zet alleen een tatoeage als Ramona hem een stem geeft

Boyd zet alleen een tatoeage als Ramona hem een stem geeft

We blikken nog even terug op afgelopen avond. In Utopia is er namelijk van alles gebeurd wat we in de komende berichten voor je zullen omschrijven. Zo wil Ramona een tatoeage maar Boyd wil dat niet zomaar doen…

Ramona is erg enthousiast over haar eerste tatoeage van Boyd en wil er graag nog een laten zetten. Maar Boyd laat weten dat hij dit niet zomaar wil doen. Ik wil er namelijk een stem voor de Utopiaan van het Jaar verkiezing voor terug. Ramona weigert dit en biedt vervolgens aan hem te betalen, maar daar wil Boyd niets van weten. Wel wil hij weten wat Ramona precies in gedachten had voor een tatoeage. Ramona vertelt hem dat ze het woord warrior op haar arm wil. Dit omdat ik zowel in als buiten Utopia hard heb moeten strijden om te zijn waar ik nu ben. Boyd vindt het op zijn beurt een mooie gedachte. Hij vindt het zelfs zo mooi dat hij zegt de tatoeage niet te willen zetten. Niet omdat Ramona niet op hem wil stemmen, maar omdat hij de tatoeage zelf ook wel zou willen. Het past namelijk perfect bij mijn eigen leven. Ramona reageert lacherig dat hij dat niet kan maken. Maar Boyd ziet het al helemaal voor zich. Op serieuze toon meldt hij dat hij het ontwerp dat Ramona in gedachten had iets zal aanpassen en vervolgens bij zich zelf zal aanbrengen. Ramona blijft verbouwereerd achter. Ze is nog niet helemaal zeker of hij haar nu voor de gek houdt of niet, maar tegen Billy zegt ze dat het haar niets zou verbazen als hij haar tatoeage bij zichzelf zou plaatsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Petra at 10:33

    Tjonge jonge, ik heb net mijn ogen open, en krijg dit onder ogen… wat vreselijk, grensoverschrijdend is dit, Ramona had ‘m zo hoog geplaatst, en krijgt stevig de deksel op de neus, erg sneu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *