Ramona drukt op de zoemer omdat de utopiaan van het jaar verkiezing begonnen is

Ramona drukt op de zoemer omdat de utopiaan van het jaar verkiezing begonnen is

Ramona laat de zoemer loeien. Ze heeft namelijk een mededeling voor iedereen. Nadat alle bewoners een plekje op de banken hebben veroverd, neemt ze   het woord. En vertelt dat de lijnen voor de Utopiaan van het Jaar verkiezing open staan en dat zij de eerste vrouw wil zijn die er met de titel vandoor gaat. Ik zie mijzelf als dé Utopiaan van het Jaar 2016 en dat wil ik graag onderbouwen. Ik wil mijzelf maar ook de andere Utopianen de gelegenheid bieden om te vertellen waarom er op hen gestemd moet worden. En daarom stelt ze voor om aanstaande dinsdag een pitch te organiseren waarbij iedereen mag spreken. Dat is natuurlijk wel zo eerlijk! Wordt dus vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *