Boyd en Jessie willen een groots evenement opzetten

Boyd en Jessie willen een groots evenement opzetten

Drie weken geleden, toen Boyd nog potentiële bewoner was, hield hij een korte roast. Hierin trapte hij een aantal mede bewoners op hilarische wijze de grond in. En Boyd heeft de snaak te pakken want hij nu een groots evenement organiseren. En met groots bedoelt Boyd ook echt GROOTS. Hij bespreekt de mogelijkheden met Jessie en de twee zien het al helemaal voor zich. En fantaseren over vlammenwerpers, mooie vrouwen en een VIP-ruimte. Het wordt een chic evenement met een gouden randje. Boyd verzekert dat hij dit keer geen genade kent en zegt dat hij geen spaan van zijn mede bewoners heel zal laten. En voegt eraan toe dat er geen andere Utopianen mogen optreden tijdens deze avond. Gegarandeerd geen optreden van Gebed Zonder End voegt hij er lachend aan toe. Boyd en Jessie gaan er alles aan doen om het evenement op poten te krijgen. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. annelies at 17:36

    volgens mij hebben die twee hoogmoed waanzin, als hij dat samenwonen vindt om ze allemaal de grond in te trappen dan is hij geen knip voor de neus waard het is mens onwaardig laat iedereen in zijn eigenwaarde. ik hoop dat hij er gauw uitgaat misschien wordt jessie dan ook weer een beetje normaler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *