Rowena stort in door heimwee en drukte in haar hoofd

Rowena stort in door heimwee en drukte in haar hoofd

De Utopiaan van het Jaar verkiezing en haar aankomende evenementen, maken Rowena onrustig. Ze heeft het veel te druk in haar hoofd en op de vide stort ze in huilen uit. Terwijl ze snikkend op haar bed zit, komen Victoria en Ramona haar troosten. Rowena geeft toe dat ze nu met kerst haar ouders erg mist, en heimwee heeft. En mijn nieuwe doel, mijn concert, gaat niet als gepland. Ik ben bang dat het niet zo’n groot succes wordt, zoals ik wil dat het wordt. Ramona stelt haar gerust en laat Rowena weten dat ze op de goede weg is en al veel heeft bereikt in Utopia op muzikaal gebied. Daarbij kunnen zij en Victoria haar helpen, aangezien zij ervaring hebben met evenementen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *