Vanaf nu kun je stemmen op de Utopiaan van het jaar 2016!

Vanaf nu kun je stemmen op de Utopiaan van het jaar 2016!

Vanaf nu ligt het lot van de bewoners in jouw handen, want jij bepaalt wie zich eind december Utopiaan van het Jaar 2016 mag noemen! De Utopiaan van het Jaar wint het bedrag dat op dat moment in de staatskas zit. Maar hoe werkt het stemmen ook alweer?

Sms de naam van jouw favoriet naar 4600. Je hebt de keuze uit de huidige groep bewoners. Kies dus snel een naam uit onderstaande lijst en sms die naam naar 4600.

Bas
Billy
Boyd
Cemal
Dominique
Gina
Jacco
Jessie
Karin
Kevin
Ramona
Romy
Rowena
Ruud
Victoria

Je kunt zo vaak stemmen als je wilt. Stemmen op de Utopiaan van het Jaar is mogelijk tot en met 30 december 2016 11:00 uur. De ranking van de sms’jes wordt later omgezet naar 50 punten. Dus stel dat een bewoner 10% van de stemmen krijgt, dan ontvangt deze bewoner 10% van 50 = 5 punten. Er zijn in totaal 100 punten te verdelen. 50 van de kijker (via sms) en 50 van de bewoners én premium paspoorthouders. De bewoners verdelen per persoon 3 stemmen, 45 stemmen in totaal en de premium paspoorthouders zijn samen goed voor 5 stemmen.

Als je premium paspoorthoude bent dan mag je naast smsen ook een extra stem  uitbrengen op jouw Utopiaan van het Jaar. Dit kan vanaf donderdag 29 december 11:00 uur op deze officiële website. Maat ook jij maakt kans op een mooie prijs! Uit alle stemmen wordt een winnaar getrokken die er vandoor gaat met een mooie 48 inch Samsung LED SMART TV van 48 inch! Deelname bedraagt € 0,45 per ontvangen bericht plus eventuele GSM kosten. Deelname vanaf 18 jaar. Op wie ga jij stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. N. Koopman at 06:01

  Ik stem op Gina, omdat ze het verdiend na zo een lange tijd in Utopia te zijn en de gene is die zich niet veel bemoeid met ruzie’s of ellende.
  En ze is een harde werker en dat kan je van vele niet zeggen.

  • Twinkel at 12:57

   Zeker geen stem op Gina, ze wil alleen geld voor kleding en vakantie op Ibiza, dus ze doet het voor zich zelf en niet voor Utopia, Gina heeft al genoeg voordeeltjes gehad in Utopia
   Daar doet ze het voor, anders bleef het geld wel in Utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *