Rowena vindt dat ze het verdient om Utopia te winnen

Rowena vindt dat ze het verdient om Utopia te winnen

De Utopiaan van het Jaar verkiezing houdt de bewoners al enige tijd bezig. Zo ook bij Rowena.

Rowena heeft voor haar 15 maanden mijlpaal een presentatie gegeven voor de groep, waarin ze liet zien wat ze allemaal heeft bereikt. Maar toch heeft ze het gevoel dat ze weinig stemmen gaat krijgen tijdens de Utopiaan van het jaar verkiezing. Daardoor denkt ze dat ze niet genoeg haar best heeft gedaan. Deze ochtend vraagt ze om bevestiging bij Romy. Zij vindt namelijk dat Rowena het verdient om Utopiaan van het Jaar te worden. Dit is alles wat  Rowens wil horen, ook van de andere bewoners. Ik wil gewoon alleen waardering voegt ze eraan toe. Ik heb mij genoeg bewezen en heb in mijn presentatie duidelijk gemaakt wat ik waard ben. En ik hou niet van verliezen daarom verdien ik het benadrukt ze. Vind jij dat Rowena het verdient om te winnen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. scarlet at 15:12

  Van mij geen stem, hoor. Het enige wat zij daar doet, is vrijen met die niksnut van een Ruud. En altijd die grote mond van haar. Nee, mijn stem gaat naar Jessie, die daar slachtoffer is van al die lafaards bij elkaar. Zoeken altijd met z’n ellen 1 slachtoffer, eerst was het Cees en nu is Jessie aan de beurt!

 2. anneke at 12:54

  Dit heeft eigenlijk niks met Utopia te maken maar wat wil ik zeggen is.
  De mensen in Utopia maken er een grote vecht bende van ze kunnen elkaar wel de hersenen in slaan en gunnen elkaar ook helemaal niks
  Nu is er een klein jochie en die weet hoe het moet.
  Hij is erg ziek nu heeft hij besloten in zijn eentje een actie gestart om met nagels te lakken al ruim 1 miljoen op te halen daar ben ik trots op
  Geef als volwassene een goed voorbeeld

 3. Rina at 12:28

  Van mij zou ze ook geen stem krijgen ik blijf bij Gina doet genoeg roddelt het minst en is zo gegroeid
  .En Bas ook niet slecht alleen is hij er alleen voor de dieren zou wel wat minder kunnen en ook wat anders erbij kunnen doen. maar ook geen roddeltype.

 4. Aleid at 11:31

  Winnen zal ze voor mij echt niet in ieder geval mijn stem krijgt ze niet wat heeft ze nu bereikt alleen maar een liedje kunnen schreeuwen die nergens wat heeft opgeleverd. Dus Rowena is een grote verliezer

 5. Ria at 11:15

  Rowena van mij zou jij geen stem krijgen met je grote mond altijd ak Kee je ergens op wees dan kon je er wat van en nu met Ruud peppi en kokki je kruipi hem gewee in zijn r….. Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *