De kerstman kwam langs in Utopia

De kerstman kwam langs in Utopia

Afgelopen avond kregen de bewoners hoog bezoek. Niemand minder dan de kerstman kwam langs in de mini samenleving…

De kerstman kwam het terrein op met een koets, de bewoners stonden ervan te kijken. De groep ontvangt hem met enige verbazing maar toch ook met blijdschap. Iedereen gaat naar binnen en de zoemer wordt gebruikt om iedereen bij elkaar te krijgen. De kerstman neemt vervolgens het woord. Lieve bewoners van Utopia, wat een prachtig jaar hebben jullie achter de rug. Met als grootse compliment samen de crisis bestrijden. Ook het Utopiaanse kerstverhaal van Ramona krijgt een groot compliment. Verder is de kerstman tevreden over de saamhorigheid, maar hoopt wel dat de bewoners blijven realiseren dat ze een voorbeeldfunctie hebben. Zorg wat meer voor elkaar, dat is ook belangrijk benadrukt hij. Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen met zich mee voegt hij eraan toe. En om dit extra te motiveren, heeft de kerstman nog een cadeautje voor elke bewoner. De bewoners geven vervolgens een luid applaus. Daarna is het tijd voor afscheid en na gedag te hebben gezegd is het tijd om de cadeaus uit te pakken. In de cadeautjes zit niets minder dan geld en daar zijn de bewoners vanzelfsprekend erg blij mee!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *