Jacco gaat niet meer samenwerken met Rowena

Jacco gaat niet meer samenwerken met Rowena

Jacco en Rowena hebben enkele dagen geleden een ruzie gehad. Jacco had namelijk een band geboekt door middel van muzikale contacten die van Rowena zouden zijn. Uiteindelijk werd deze ruzie uitgepraat en zouden de twee samen een concert geven. Maar daar is afgelopen avond verandering in gekomen. In de keuken liet Jacco dat aan Karin weten. Hij vertelt haar dat het concert niet meer doorgaat. Ik zie het niet zitten legt hij verder uit. Het feit dat Rowena het eerst in haar eentje wilde doen zegt mij genoeg. Daarom heb ik er geen goed gevoel meer over en heb besloten afstand te nemen van het plan. Rowena weet het alleen nog niet maar ze zal het concert alleen moeten organiseren. En is dus niet meer Jacco en Row in concert maar Row in concert… Hoe zal ze daarop reageren? We houden het in de gaten voor je.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *