Jacco boos op Rowena omdat ze zijn plan kopieert

Jacco boos op Rowena omdat ze zijn plan kopieert

Er is weer eens ruzie in het beloofde land. Dit keer tussen Jacco en Rowena. De ruzie gaat dit keer over muziek. Beiden zijn muzikaal aangelegd, Rowena richt zich op rap en Jacco voornamelijk op Nederlandstalig. Maar Rowena heeft nu iets gedaan wat Jacco totaal niet kan waarderen.

Rowena heeft namelijk een van zijn contacten afgepakt. Jacco heeft namelijk al meerdere malen contact gehad met een band. Zijn plan is om deze band in februari weer te laten komen om samen met hem een optreden te geven. Echter is Rowena nu precies hetzelfde van plan, maar dan een maand eerder. Als Rowena die opbiecht tegenover Jacco wordt hij woedend. Doe maar lekker zegt hij op sarcastische toon. Als Rowena aanbiedt om de band te cancelen reageert Jacco boos dat dit niet hoeft. Wat later uit Jacco zijn frustratie over Rowena bij Jessie. Jessie adviseert Jacco om het er niet bij te laten zitten. Jacco is ook niet van plan om Rowena te laten wegkomen met de diefstal van zijn contacten. Hij is woedend en helemaal klaar met de haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *