Bewoners bereiden zich voor op de winterwonderland markt

Bewoners bereiden zich voor op de winterwonderland markt

Een nieuwe dag is weer begonnen in Utopia. En vandaag staat er van alles op het programma. Met name de voorbereidingen van de Winterwonderland markt. Deze vindt namelijk morgen al plaats. Boyd is de eerste die vandaag naast zijn bed stond.  Niet veel later zijn ook Romy, Victoria, Kevin en Cemal wakker. Kevin begint zijn dag met het opruimen van de keuken terwijl Bas en Do nog even doorslapen in de caravan. Dan schrikken ook de andere bewoners wakker van een grote vrachtwagen die het terrein op komt rijden. De wagen rijdt naar de akker, doet zijn deuren open en gooit er een grote berg witte sneeuw uit. Deze sneeuw is om het winterwonderland van morgen compleet te maken. Werk aan de winkel, er moet nog veel gebeuren! Wat gaat er vandaag nog meer gebeuren? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *