Jacco complimenteert nieuwste bewoner Boyd

Jacco complimenteert nieuwste bewoner Boyd

We beginnen deze nieuwe dag met wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Op de bank hadden Karin, Boyd en Jacco een gesprek over de veranderingen die er zijn gekomen in de mini samenleving sinds de nieuweling zijn intrede deed.

Jacco vindt Boyd een goede start heeft gemaakt. Hij doelt op onder andere op de manier waarop hij Ruud aanpakt. Ik zelf ben helemaal klaar met hem voegt hij eraan toe. Volgens Jacco doet Ruud maar weinig in Utopia. Maar hij wijst andere mensen vervolgens wel op hun taken. Ook van Rowena heeft Jacco genoeg gehad en legt uit dat hij zich niet gewaardeerd voelt door de twee. Ik heb bewondering voor je omdat je altijd je oprechte mening geeft gaat hij verder. Ik zelf heb hier wel moeite mee en durf nog niet iedereen aan te spreken geeft hij vervolgens toe. En de confrontaties die jij aangaat hebben bij mij wel indruk gemaakt. Boyd is op zijn beurt bang dat hij op anderen overkomt als een pestkop. Dit is niet mijn bedoeling benadrukt hij. Ik vind gewoon dat er veel dingen in Utopia anders kunnen. Ben jij blij met Boyd als vaste bewoner?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Rina at 12:18

    Jacco heeft het heel goed verwoord aan Boyd,, Hij heeft gelijk dat der eindelijk iemand is die de bewoners de baas is en durft te zeggen wat er mis gaat, uiteindelijk is het nu een zootje.

  2. Druif at 11:35

    Ja tot nu toe wel ( heb geen lifestream)hij maakt van zijn hart geen moordkuil op een goeie manier, er komt werk uit zijn handen , toont initiatief helpt anderen die goed bezig zijn en gevoel voor humor. Oja zet Ruud op zijn plaats en Billy .top gozer .en dat zonder grote knopen en veel alcohol 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *