Ruud gaat op zoek naar een hobby

Ruud gaat op zoek naar een hobby

Ruud en Rowena hebben zojuist een goed gesprek gehad. Ruud voelt zich namelijk onrustig. Terwijl hij zich eigenlijk moet ontspannen. Aan Rowena legt hij uit dat hij het gevoel heeft dat hij iets moet doen. Met Rowena bespreekt Ruud dan ook de mogelijke opties om zijn tijd in te vullen. Rowena raadt hem aan om iets te vinden wat hij leuk vindt om te doen. Ga een leven zoeken grapt ze vervolgens. Hier kan Ruud dan wel om lachen, maar is het er wel mee eens dat hij iets moet vinden wat hij leuk vindt om te doen. Ik moet een hobby zoeken voegt hij eraan toe. Het enige wat mij boeit is het welzijn van de dieren maar sinds Utopia kip Piet is overleden en Bender geen flesvoeding meer krijgt heb ik veel meer tijd over. Samen bedenken de twee hobby’s voor Ruud. Een dierenartsopleiding, paardrijden, koe knuffelen, van alles komt voorbij. Maar de echte oplossing komt er maar niet voor Ruud… Heb jij wellicht een leuke hobby als idee voor Ruud?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. Silly at 09:40

    Boyd for president want daar komt t door dat ruud wat wil gaan doen. Eindelijk iemand die gewoon zegt wat hij denkt en die ruud gewoon vragen stelt waarop hij geen logisch antwoord heeft.

  2. anneke at 20:16

    Moet er om lachen Ruud die dierenarts wil worden.
    Die kan je niet binnen Utopia halen en duurd jaren en hij verveeld zich al na 1 dag..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *