Romy en Do praten hun ruzie uit

Romy en Do praten hun ruzie uit

Do en Romy hebben na hun heftige ruzie niet meer met elkaar gesproken. Echter is daar zojuist verandering in gekomen. De twee gingen een gesprek met elkaar aan.

Aan de picknicktafel beginnen de twee namelijk met het uitpraten van de ruzie. Romy biedt haar excuses aan voor haar aanpak van gisteren. Ik kon mijn gevoelens niet meer filteren, waardoor de  bom barstte. Ik voel me er schuldig over maar ik heb nog steeds dezelfde gevoelens over jou. Je verandert af en toe gewoon in een ander persoon voegt ze eraan toe. Na het aanhoren van Romy’s excuses en gevoel, legt Do uit dat gisteren een ommekeer voor de vriendschap van de twee was. Vanaf nu ben je gewoon een medebewoner voor mij en dat betekent dat niets meer dan dat. Ik kan mij niet vinden in wat jij zegt en de uitbarsting heeft mij veel pijn gedaan benadrukt ze. De twee besluiten dat ze nooit beste vriendinnen zullen worden, maar het wel met elkaar moeten uithouden. Het is goed dat we onze eigen ding doen en dat je niet meer op me let sluit Do het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:35

    De arogantie spat er vanaf bij Do Ik zou ook niet graag met haar op willen trekken Do schermt maar met een pest verleden dit is ook mij ten deel gevallen vroeger maar dat hoef je niet steeds me te schermen kijkRia mij eens zielig zijn.Romy heeft hulp nodig dit klenneerende gedrag werkt bij haar als een rode lap op een stier en de hele groep willen ook graag vriendje blijven met Do.Ik wen Romy veel succes.

    • Pip at 05:12

      Ja daar zij ze: Romy het siert je dat je openlijk dit toe geeft en juist dat is niet het domme eendje waar zij Romy graag mee kleineerd, maar het jonge meidje dat nog in ontwikkeling is op weg naar een sterke eerlijke lieve en sociale meid. En juist dat is wat die slang niet zint. Do is zo manipulatief en verheft zich graag boven een ander terwijl zij zich schuild achter onzekerheid. En ja, zij switched tussen persoonlijkheden. Romy is niet de jaloerse persoon in deze. Do is jaloers. En toch had Do stiekem een beetje winst gehaald uit deze strijd want daarmee kon zij zich alsnog bij Bas en Boyd voegen in de kas. Wie had dan de actie in de weg gestaan? Boyds idee btw en Bas ging er weer een invulling aan geven die hem mogelijk weer omhoog kon helpen in de poll en dus….eigen belang vermomd als reddingsactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *