Bewoners maken zich zorgen om Do

Bewoners maken zich zorgen om Do

Velen bewoners maken zich zorgen om Do. Dit nadat ze een flinke ruzie heeft gehad met Romy. Verschillende bewoners gaan dan ook het gesprek met Do aan. Er wordt gevraagd of het wel goed met haar gaat. Romy maakte Do gisteren nogal wat verwijten, dus het zou niet gek zijn als Do zich daar rot om voelt. Maar Do verzekert iedereen dat het goed met haar gaat. Ik ben erg geschrokken maar ik probeer het voorval naast me neer te leggen voegt ze eraan toe. Wat later zegt Do tegen Victoria dat ze het door haar verleden wel gewend is dat mensen tegen haar schreeuwen, maar dat ze er tegenwoordig wel beter mee om kan gaan.Vroeger zou ik de situatie vermijden en mij slecht voelen maar ik weet nu dat ik beter kalm het gesprek aan kan gaan. Wel hoop ik dat zo’n situatie niet snel nog eens zal gebeuren. Fijn vind ik het natuurlijk niet…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *