Romy noemt Do een f*cking k*twijf

Romy noemt Do een f*cking k*twijf

Chaos in Utopia! Romy kan haar frustraties niet meer voor zich houden en er ontstaat een ruzie tussen haar en Do…

Do is deze middag bezig op de computer voor de actie van Bas en Boyd. Do kijkt blijkbaar op een gemene manier naar Romy. En als Romy dat ziet barst bij haar iets. Ze heeft Do al vaker aangesproken op haar gedrag naar haar toe en de bom barst. Je kijkt met een bepaalde blik naar me zegt ze dan ook kwaad tegen Do. Het lijkt wel alsof je twee persoonlijkheden hebt voegt ze eraan toe. Doelend op het feit dat Do de ene keer dikke vrienden lijkt te willen zijn met Romy en haar de andere keer negeert. Do antwoordt dat ze niet weet waar die woede opeens vandaan komt. En ze vindt het ongelooflijk hoe gefrustreerd Romy nu tegen haar doet. Ik heb niet eens iets gedaan benadrukt ze. Dit is gebakken lucht. Door die opmerking wordt Romy nog kwader, ze flipt compleet en schreeuwt dat dit toch echt is hoe ze het voelt. Ik ben niet de enige die moeite met jou heeft. Do blijft kalm en Romy wordt alleen maar bozer. Verdomme, schreeuw een keer tegen me! Ik ben dit zat! Oprotten, f*cking k*twijf roept ze terwijl ze wegloopt. Do blijft achter de computer zitten maar het is wel duidelijk dat deze ruzie iets met haar gedaan heeft. Wat later bespreekt Romy de ruzie met haar mede bewoners. Romy is nog altijd pissig en meldt de andere bewoners dat ze Do voortaan elke keer zal aanspreken als haar onderbuikgevoel over de haar slecht is. Ik ben er helemaal klaar mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *