Bas en Boyd zitten nu 24 uur opgesloten in de kas

Bas en Boyd zitten nu 24 uur opgesloten in de kas

Een nieuwe dag is weer begonnen. En dat betekend dat Bas en Boyd opgesloten zitten in de kas om geld in te zamelen voor het Vogelhospitaal in Naarden.

Bas en Boyd willen namelijk ondervinden hoe het is om als vogel opgehokt te zitten. Ze mogen niet naar buiten en hebben niets. En zitten in totaal 24 uur opgesloten. De twee zijn zelfs verkleed zoals op bovenstaande foto te zien is. Dat de heren niks hebben kun jij overigens wel iets aan veranderen. Op de webshop staan namelijk enkele items die voor een geldbedrag te koop zijn. Zoals bijvoorbeeld voedsel en dekens. Wordt er een deken gekocht voor Bas en Boyd? Dan gaat deze direct naar de twee in de glazen kas. Ook kan je leuke opdrachten voor Bas en Boyd insturen, al staat hier wel een donatie tegenover. Erik van het Vogelhospitaal is ook even komen kijken. Hij vindt het uiteraard een leuke actie, echter had hij van Ruud ook wel verwacht dat hij mee zou doen. Doneren kan overigens ook op de website van het Vogelhospitaal zelf. Uiteraard houden we verdere ontwikkelingen in de gaten en zodra er dan ook iets gebeurd zullen we het voor je omschrijven. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Norma at 16:38

  Goede actie Bas en Boyd
  Vind alleen die opmerking over de plofkip zeer ongepast!
  Heb 5 euro overgemaakt voor thee voor Bas en Boyd
  Jammer dat Ruud niet meedoet
  Die hoort daar toch ook te zitten die 24 uur!
  Succes Bas en Boyd!
  Groetjes uit Amsterdam van Norma

 2. scarlet at 13:08

  Ruud houdt alleen van dieren met zijn mond en als de camera op hem gericht is! Ik heb hem de dieren nog nooit behoorlijk zzien verzorgen dan alleen maar raar gevrij, zou er bijna wat van denken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *