Ook Romy denkt aan een vertrek uit Utopia

Ook Romy denkt aan een vertrek uit Utopia

Cemal en Romy hadden afgelopen avond een gesprek. De twee vragen zich beiden af of hun relatie na Utopia stand zal houden. Want net als Cemal denkt Romy ook aan het verlaten van Utopia.

Romy en Cemal maken samen hun bed op. Dan vraagt Romy aan Cemal hoe graag hij naar huis wil, op een schaal van een tot tien. Een 7,5 antwoordt het hij. Romy zegt ook met hetzelfde gevoel te lopen. En voegt eraan toe bang te zijn om uit elkaar te gaan als ze eenmaal weer buiten zijn. Wel zijn de twee het er over eens dat ze het nog heel leuk hebben samen. Ik ga nog nergens heen hoor benadrukt Cemal dan. Maar geeft wel aan het steeds moeilijker te vinden om te blijven. Romy probeert op haar beurt nog zoveel mogelijk te genieten nu ze hier is. De twee gaan verder over hun relatie buiten Utopia. Ze zijn ervan overtuigd dat het buiten ook zal werken. Zeker na al die leuke tijden in Utopia. En Cemal wil best wat opofferen voor Romy als hij weer thuis is. Romy zou hetzelfde doen, maar twijfelt of het wel haalbaar is voor de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *