Bas en Boyd zijn er klaar voor om 24 uur opgesloten te zitten in de kas

Bas en Boyd zijn er klaar voor om 24 uur opgesloten te zitten in de kas

Bas en Boyd laten zich vandaag 24 uur lang opsluiten in de kas. Dit om aandacht te vragen voor dieren die nu opgehokt zitten. Er zal geld worden ingezameld en alles wat binnenkomt gaat naar het goede doel, de vogelkliniek.  Afgelopen avond besloot Bas iedereen nog eens bij elkaar te roepen om deze actie te bespreken. Bas geeft de groep vervolgens een korte briefing over de opsluiting die hij met Boyd aangaat. Rond negen uur ’s ochtends zullen wij 24 uur lang opgesloten worden in de kas. Dit allemaal vanwege de vogelgriep die nu heerst en om tegen de bio-industrie te strijden voegt hij eraan toe. Verder benadrukt hij dat hij de groep hard nodig heeft. Do die vandaag AmbassaDo zal heten, zal via de mail gaan acquireren om zoveel mogelijk geld op te halen voor de  vogel kliniek ze wil graag dat de andere bewoners de vaste zakelijke relaties gaan benaderen voor een donatie. Verder deelt hij mede dat Do in ieder geval één bewoner per uur nodig heeft om deze actie in goede banen te leiden. Ook alle Utopia kijkers kunnen tijdens deze actie mailen met leuke opdrachten voor Bas en Boyd. Deze zullen zij tijdens de actie uitvoeren. Hier staat uiteraard wel een donatie tegenover. Ook kunnen zij via de Utopia webshop dingen als voedsel en een deken kopen om Bas en Boyd te steunen tijdens de opsluiting. In de kas is namelijk helemaal niets. Uiteraard zullen we deze actie in de gaten houden en omschrijven zodra er meer nieuws over is. Hou de site dus in de gaten 🙂 !

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *