Cemal denkt erover om Utopia te verlaten

Cemal denkt erover om Utopia te verlaten

Cemal zit niet zo lekker in zijn vel zoals we eerder al omschreven. En in die mood lijkt hij nog steeds te zitten. Hij denkt er zelfs over om Utopia te verlaten…

In de woonkamer gaat Cemal naast Victoria op de trap zitten. Victoria vraagt al snel hoe het met hem gaat. Het is alsof ik klaar ben antwoordt Cemal met een bedroefd gezicht. Ik voel me beperkt in mijn laten en doen en dan voornamelijk in mijn modellenwerk legt hij verder uit. Ik heb het mooiste al mee mogen maken voegt hij eraan toe. Papa vraagt Victoria en Cemal knikt bevestigend. Dit kan geen enkel doel meer overtreffen. Victoria snapt wel waarom Cemal zijn gevoel niet kan verleggen. Op deze manier blijft het een beetje steken. Cemal vindt het maar lastig.En Victoria  adviseert hem eens goed na te denken. Misschien zijn de laatste dagen van 2016 wel wat zwaarder, daar heeft Victoria naar eigen zeggen ook last van.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *