Ruud roept iedereen bij elkaar voor een centraal over Bender

Ruud roept iedereen bij elkaar voor een centraal over Bender

Ruud roept iedereen bijeen, hij heeft de groep namelijk iets te vertellen. Dit keer niet om te verkondigen dat hij naar huis gaat maar om iets anders. De dierenvriend wil het graag even over Bender hebben.

Ik hou zoveel van Bender begint Ruud. Ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld voor een dier en ik ga er ook alles aan doen om Bender hier te houden benadrukt hij. Daarna legt hij verder uit dat
Bender nu een half jaar oud is en steeds groter zal worden. Ik heb daarom een stuk grond nodig waar hij lekker kan rennen en spelen. Bender hoort echt bij Utopia benadrukt hij. Jessie reageert  dat dit inderdaad de beste oplossing is voor iedereen zijn of haar veiligheid. Ze moeten het zien als een voorzorgsmaatregel dit omdat het nu nog kleine stiertje straks heel groot en sterk wordt. En Ruud weet al een geschikte plek. Aangezien er niks met de akker gebeurt is dat de juiste plek. Er moeten wel de nodige aanpassingen worden verricht en dit gaat de wel bewoners geld kosten. Er zullen grasmatten, een nieuw hek en een slaaphok moeten komen. De kosten zullen op de bv worden verhaald. Vooral de opbrengst van de Bender truien zal naar het nieuwe verblijf van de stier gaan. Vervolgens volgt er een korte stemming, maar alle bewoners zijn het ermee eens dat Bender een eigen plekje moet krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *