Jessie, Billy en Jacco zien Rowena liever vertrekken

Jessie, Billy en Jacco zien Rowena liever vertrekken

Rowena verblijft vanaf vandaag al 15 maanden in Utopia. Eerder hield ze een presentatie over de dingen die ze allemaal behaald heeft en keek terug op een leuke tijd. Terwijl Ruud aan Rowena laat weten hoe trots hij op haar en haar prestaties in Utopia is, roddelen Jessie, Billy en Jacco bij de computers over hetzelfde onderwerp. Alleen is dat een stuk negatiever.

Het voelt als een soort laatste stuiptrekking begint Jessie het gesprek. En ik kan het maar niet bevatten dat Rowena zich verkiesbaar stelt als Utopiaan van het Jaar. Lacherig vraagt Billy wat Jacco van deze vertoning vindt. En ook hij is verbaasd over Rowena’s actie. De prestaties van Rowena doet weinig met mij en ik begrijp niet waarom Rowena in Utopia blijft voegt hij eraan toe. Als ik haar was had ik vandaag de poort verlaten en iedereen bedankt voor de mooie tijd gaat hij verder. En dat iedereen aan het einde klapte, begrijpt ik helemaal niet. Het is geen circus hier concludeert hij vervolgens op een verontwaardigde toon. Volgens hem is Rowena gewoon bang om naar huis te gaan. Hier is Billy het helemaal mee eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jans at 09:30

    Wat een rommeltje met dat geroddel Utopia is Utopia niet meer zoals het was,weinig spullen geen middelen de eerste Utopianen hebben het opgebouwd toen er niets was dit zijn profiteurs . kkijken wat een luxe ze hebben! ook steeds nieuwe kleding?
    Zou leuk zijn de loods word leeg gehaald en ze opnieuw moeten beginnen zodat ze merken elkaar nodig te hebben in een samenleving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *