Rowena verblijft al 15 maanden in Utopia!

Rowena verblijft al 15 maanden in Utopia!

Een nieuwe dag is weer begonnen in Utopia en vandaag is het een speciale dag voor Rowena. Zij verblijft namelijk 15 maanden in de mini samenleving! Alle Utopianen hebben zich verzameld op de bank omdat Rowena wat kwijt wil. Ze laat weten dat ze vandaag Utopia niet zal verlaten, hoe erg ik mijn familie ook mist. ik ben trots op zichzelf en op wat ik bereikt heb. De laatste paar weken gaven mij het gevoel dat ik mij moest verdedigen. Maar ik hoor hier thuis benadrukt ze standvastig.  Vervolgens geeft Rowena een presentatie waarin ze de bewoners laat zien wat ze heeft bereikt in Utopia en wat haar hoogtepunten zijn. Als afsluiting maakt Rowena ook nog duidelijk dat ook zij zich verkiesbaar stelt voor de Utopiaan van het Jaar verkiezing. Met een grote glimlach zet ze haar hit ‘Gebed zonder end’ nog op en samen met de andere bewoners bewondert ze de clip. Gefeliciteerd Rowena!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *