Victoria vindt dat Gina Utopiaan van het jaar moet worden

Victoria vindt dat Gina Utopiaan van het jaar moet worden

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond.  Victoria riep Gina bij zich, ze heeft haar mede bewoner namelijk iets te melden.

Zodra Gina de vide op komt wordt al snel duidelijk dat Victoria een verrassing heeft. Boven het bed van Gina hangt een bordje. En op het bordje staat wat geschreven over de titel Utopiaan van het jaar. Je verdient het dubbel en dwars legt Victoria vervolgens uit. Ik sta achter je in de strijd om de hoofdprijs voegt ze eraan toe. Gina geeft Victoria vervolgens een knuffel en zegt dat ze het een lief gebaar vindt.  Victoria zegt dat ze zelf geen ambitie heeft om met de titel aan de haal te gaan. Maar als het aan mij ligt dan is er maar één iemand die de titel verdient. En dat ben jij voegt ze eraan toe. De dames vliegen elkaar wederom in de armen en. Gina die ten opzichte van haar mede bewoners het langst in Utopia woont, slaat met haar gebalde vuist in de lucht. Ik ga de battle aan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *