Gina vormt een groepje tot grote ergenis van Billy

Gina vormt een groepje tot grote ergenis van Billy

Gisteren was er al enige ruzie over pannenkoeken in Utopia en vandaag lijkt er weer een ruzie te zijn ontstaan.

Cemal zit niet zo lekker in zijn vel zoals we eerder omschreven. Een van de redenen is dat hij vindt dat het groepsgevoel ver te zoeken is, hij heeft ook het idee dat er kleine groepjes ontstaan in de groep. Dit onderwerp hebben ook de andere bewoners besproken en dit gevoel heerst niet alleen bij Cemal. Niet veel later besluiten Gina, Victoria, Ramona en Kevin om morgen samen te gaan eten. Ze gaan met een soort van gourmetstel kleine pannenkoekjes bakken. Als Billy dit te horen krijgt wordt ze woest. Ze spreekt Gina aan op het feit dat ze het eerder over het groepsgevoel hadden maar dat Gina nu zelf haar eigen groepje vormt. Gina is het hier op haar beurt niet mee eens, ze vindt dat het haar goed recht is om met z’n vieren pannenkoeken te gaan eten. Omdat er maar 4 pannetjes zijn is er voor de andere bewoners geen plek. Dit vindt Billy dus echt niet kunnen. De discussie wordt steeds heftiger. Ook als Gina aangeeft dat de andere bewoners kunnen aanschuiven met hun eigen pannenkoeken wordt de discussie niet gesust. Gina en Billy blijven beiden achter hun eigen standpunt staat. De dames verheffen hun stemmen tegen elkaar en komen er niet uit. Uiteindelijk gaan de twee maar uit elkaar. Hoe zal de rest van de avond gaan verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 19:24

    Ja, die Gina en die neppsychiater Victoria weten altijd goed voor zichzelf te zorgen en anderen maar aanspreken op wat die tantes niet bevalt. Zelf alles doen wat niet kan en die Gina vult ook altijd graag haar eigen zakken! Die Billy is een raar mens, maar in dit geval heeft zij hhelemaal gelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *