De rap battle tussen Boyd en Ruud is nu al in volle gang

De rap battle tussen Boyd en Ruud is nu al in volle gang

Een paar dagen geleden heeft Ruud Boyd uitgedaagd voor een rap battle. Boyd is de uitdaging aangegaan en heeft er alle vertrouwen in dat hij deze battle gaat winnen. En dit vertelt hij dan ook aan iedereen die het maar horen wil. Beiden zijn overigens ook bezig geweest met een tekst voor een rap. Als Boyd een volledig blaadje heeft volgeschreven neemt hij een pauze en zoekt Ruud op. Ruud zit samen met Rowena achter de computer en Boyd concludeert dat Rowena Ruud helpt met het schrijven van zijn teksten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en zowel Ruud als Rowena ontkennen dit dan ook. Maar Boyd trapt hier niet in. En besluit daarom ook gelijk Rowena maar uit te dagen. Samen zijn jullie een halve rapper voegt hij eraan toe. Als Boyd wat later ook aan Jessie vertelt over de battle benadrukt hij aan dat hij er klaar voor is. Ik maak hem af voegt hij er zelfverzekerd aan toe. Wie gaat er volgens jou winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *