Ruud en Boyd sluiten een rap battle

Ruud en Boyd sluiten een rap battle

Afgelopen avond is er nog meer gebeurd, zo werd er een battle gesloten tussen Boyd en Ruud.

Rowena heeft niet lekkere tijd gehad met Boyd. Eerder heeft de nieuwste bewoner haar kritisch ondervraagd over haar doel in Utopia en haar passie voor rappen. En dat gesprek heeft blijkbaar de interesse gewekt bij Boyd. Want hij heeft besloten om een rap te gaan schrijven. Een speciale roast rap, waarin hij zal uithalen naar bepaalde onderwerpen en personen.  Als Ruud achter dit plan komt, is zijn interesse ook gewekt. Ruud liet eerder al weten dat hij het gevoel heeft dat hij door Boyd zijn positie in de groep moet verdedigen. En daar heeft Ruud  nu dé ideale oplossing voor gevonden om tegen hem te strijden. Hij stelt aan Boyd voor om een rap battle te houden, met raps waarin ze elkaar afkraken. Dit idee staat ook Boyd wel aan en om de afspraak te bezegelen, geven de mannen elkaar een stevige handdruk. Als dat maar goed gaat…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *