Boyd spuit ongevraagd graffiti op de deur van de loods

Boyd spuit ongevraagd graffiti op de deur van de loods

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Ramona vindt Boyd leuk, dat is inmiddels wel bekend. Echter was het vanavond wat minder gezellig want Boyd heeft Ramona kwaad gemaakt.

Boyd had namelijk besloten om zijn creativiteit los te laten op de deur van de loods. Hij heeft veel ervaring met graffiti en wil dit graag toepassen op de loods. Om een mooie achtergrond voor zijn kunstwerk te krijgen, verft hij als eerst de deur felblauw. Vervolgens pakt Boyd zijn spuitbussen erbij en begint levensgroot Utopia op de deur te spuiten. Maar deze actie schiet bij Ramona het verkeerde keelgat in. Ze vindt dat Boyd van tevoren had moeten vragen of hij de deur mocht veranderen. Het feit dat hij dit plan niet met de anderen heeft besproken, vindt Ramona ronduit onbeschoft. Boyd trekt zich er niets van aan en gaat gewoon door. En begrijpt niet waar Ramona zich zo druk om maakt en laat weten dat hij nooit eerder heeft gevraagd of hij ergens graffiti mag spuiten. Om de kwaadheid van Ramona een beetje te sussen belooft hij dat hij zijn uiteindelijke kunstwerk weer weg zal verven als Ramona hem niet mooi vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *