Rowena ondervraagt Billy, heeft ze nog gevoelens voor Ruud?

Rowena ondervraagt Billy, heeft ze nog gevoelens voor Ruud?

Eergisteren leek het er nog even op dat Ruud Utopia zou verlaten. Billy was toen ook overstuur wat bij Rowena voor verbazing zorgde.  Daarom besluit Rowen het gesprek met Billy eens aan te gaan.

De twee lopen samen naar buiten en Rowena vraagt waar het verdriet vandaan kwam. Billy antwoordt dat zij een speciale band heeft met Ruud. Hij is niet alleen haar ex, maar ook degene die mij weer naar Utopia heeft gehaald voegt ze eraan toe. Onze relatie is zoals een navelstreng en dat was wel even  een reality check gaat ze verder. Als ik mij niet goed voel dan is Ruud altijd degene die mij weer stabiel kan krijgen, puur omdat hij mij als geen ander kent. En toen het leek alsof ik mijn vangnet kwijt zou raken deed mij dat veel verdriet. Rowena reageert haar te begrijpen maar is toch bang dat er ook nog iets anders speelt. En noemt vervolgens verliefdheid. Als we Billy mogen geloven dan is hier echter totaal geen sprake van. Het is helemaal klaar verzekert ze. Maar het mogelijke vertrek van Ruud heeft mij wel doen realiseren dat ik moet leren om op mijn eigen benen te kunnen staan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *