Jacco wordt helemaal gek van mede bewoner Boyd

Jacco wordt helemaal gek van mede bewoner Boyd

Het is vandaag nogal rustig in huize Utopia. Gelukkig is er weer wat gebeurd in de mini samenleving zodat we het voor je kunnen omschrijven. Jacco wordt bijvoorbeeld gek van nieuweling Boyd.

Terwijl Jacco achter de computer zit komt Boyd naast hem zitten. Boyd laat weten geen idee te hebben van wat Jacco dagelijks uitvoert en wil daarom een dag meelopen.  Jacco gaat er niet op in, maar wanneer hij Ramona gedag zegt merkt hij als snel dat Boyd hem napraat. En wanneer Jacco het kantoor verlaat, loopt Boyd weer achter hem aan.  De twee pakken vervolgens een bakkie koffie, lopen samen door de loods, gaan naar de suite en waggelen samen weer terug. Jacco praat tegen wat voorbijgangers en achter hem klinkt er een echo met een wat zwaardere stem. In de tien minuten die daarop volgen wordt Jacco helemaal gek van zijn mede bewoner. Ik word helemaal niet goed van je. Ik word er helemaal zenuwachtig van herhaalt Jacco een aantal keer. Ondertussen gaat Boyd gewoon  verder om meer te weten te komen over het leven van Jacco in Utopia. Hij legt uit dat hij nieuwsgierig is wat Jacco doet op zo’n dag als deze maar volgens Jacco valt er niet veel te beleven. Mijn leven is heel saai sluit hij zijn praatje af. Boyd blijft gewoon doorgaan en dit ook met het imiteren en dit lijdt tot hilarische taferelen waar de andere bewoners wel om kunnen lachen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *