Utopia kijkcijfers week 102

Utopia kijkcijfers week 102

Aangezien het erg rustig is op deze zondag hebben we even de tijd om de kijkcijfers te bekijken. Hoe goed wordt Utopia nog bekeken? Dat is wel interessant om in de gaten te houden aangezien Utopia in 2017 ook nog doorgaat! De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 102 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 28 november : 528.000 kijkers
  • Dinsdag 29 november : 613.000 kijkers
  • Woensdag 30 november : 618.000 kijkers
  • Donderdag 1 december: 533.000 kijkers
  • Vrijdag 2 december: 506.000 kijkers

In ons vorige bericht over de Utopia kijkcijfers waren er op drie dagen rode cijfers te zien. Echter lijkt daar nu weer verandering in te zijn gekomen. Deze week zien we dat elke dag meer dan het gemiddelde scoort. Wellicht heeft de stijging te maken met het Utopiaan van het jaar verkiezing die eraan zit te komen? Blijven de cijfers de komende tijd weer stabiel? We houden het in de gaten voor je.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *