B&B gast doet een huwelijksaanzoek in Utopia

B&B gast doet een huwelijksaanzoek in Utopia

Afgelopen avond waren er twee B&B gasten in Utopia, Kevin en Pina. En er gebeurde iets bijzonders.

Op een zeker moment drukt Gina namelijk op de zoemer en ze vraagt iedereen om mee te lopen. Pina loopt ook  met de bewoners mee. Bij de liefdesbrug grijpt B&B gast Kevin het woord. En richt zich tot zijn Pina. Hij vertelt hoeveel hij van haar houdt. Pina voelt de bui al hangen en slaat haar hand voor haar mond. Kevin gaat op zijn knieën en stelt vervolgens de vraag of ze met hem wil trouwen. Pina zegt volmondig ja natuurlijk! Vervolgens klinkt er een luid applaus van de andere bewoners en Kevin kust zijn aanstaande bruid op de mond. Ondertussen zingt Jacco het nummer alles is liefde vanaf Jessie zijn boot. Kevin en Pina zijn officieel verloofd en er staat een onvergetelijke nacht op hen te wachten. Het stelletje weet echter niet dat bewoners Kevin én Gina van plan zijn om hun suite romantisch aan te kleden. En zo eindigt de avond heel romantisch. Wat zal er op de nieuwe dag gebeuren? We houden het voor je in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *