Billy krijgt eindelijk een tatoeage van Boyd

Billy krijgt eindelijk een tatoeage van Boyd

Sinds Boyd in Utopia is trekt Billy erg naar hem toe. Dit omdat ze graag getatoeëerd wil worden door de nieuwste bewoner. Echter dacht Boyd hier anders over en heeft haar regelmatig afgewimpeld.Maar afgelopen avond had ze geluk. Boyd is in een goede bui en hij is druk bezig geweest om een mooie roos te tekenen. En nu hij hem heeft getekend wil Boyd hem zetten ook. Billy reageert enthousiast en stelt zichzelf al snel aan als kandidaat. Boyd lijkt toe te stemmen. Wel legt hij even de spelregels uit. Het komt neer op zitten en je mond houden. Volgens Boyd mag ze van geluk spreken dat hij zin heeft om een roos te tatoeëren. En omdat jij gewoon dom genoeg bent om te nemen wat ik wil voegt hij eraan toe. Billy omschrijft het als een win-win situatie. Wat vind jij van de nieuwe tattoo van Billy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:45

    Heeft ze toch der zin. En hij is niet eens zo mooi.
    Waarom gaat hij de klantjes niet doen hij had er toch veel, hier wordt niks aan verdiend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *